Vaessen Juwelier is Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

T +31455712440 Openingstijden

Oud goud

Wij hanteren tijdelijk extreem hoge inruilprijzen voor uw  oud goud. Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Lever deze dan nu bij ons in. Kom langs in onze winkel in Heerlen en profiteer van deze spectaculaire inruilactie.

inruil actie

Goud is een kostbaar en zeer duurzaam metaal. Misschien heeft u thuis sieraden van vroeger liggen die u nu niet zo mooi meer vindt en dus zelden draagt. Of wellicht heeft u iets geërfd, maar is het (ondanks de emotionele waarde) niet uw persoonlijke smaak. Daarom kunt u bij Vaessen Juweliers Heerlen nu tijdelijk uw oud goud inruilen voor de spectaculaire prijzen! Wij geven u hier voor een cadeaubon. Deze kunt u ter plekke of op een later moment gebruiken voor de aankoop van een nieuw sieraad en/of horloge. Zo heeft u weer veel plezier van uw oud goud.

Wanneer wij oud goud innemen, beoordelen wij de sieraden op een aantal punten zoals het gehalte, de echtheid en het gewicht van uw oud goud. U krijgt na de beoordeling van uw sieraden direct de prijs te horen.

14 karaat goud (585/1000)
0 P/G*
18 karaat goud (750/1000)
0 P/G*

Voorwaarden inruilactie

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan deze inruilactie:

  1. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024;
  2. De actieprijs niet van toepassing wanneer u een contante uitbetaling wenst. Bij contante uitbetaling krijgt u tegen de huidige goudprijs.
  3. De actieprijs is van toepassing op sieraden van 14 & 18 karaat goud. Mocht u sieraden hebben van hogere gehalte goud, dan ontvangt u naar ratio ook een hoger bedrag. Mocht u sieraden hebben van een lager gehalte goud, dan ontvangt u naar ratio een lager bedrag.
  4. De cadeaubon is niet in te ruilen voor een reparatiewerkzaamheden of onderhoud aan uw horloge of sieraad.
  5. Geldig legitimatiebewijs is verplicht, minimale leeftijd 18 jaar.
  6. Wij zijn verplicht om de inruil te registreren in het opkopersregister van Justitie.
 

*De actieprijs is onder voorbehoud van extreme koerswijzigingen.